Η E.F. VisionSoft Ltd αναβαθμίζει το επίπεδο συνεργασίας της στο πρόγραμμα συνεργατών SAP®PartnerEdge®

Λευκωσία, 20 Ιουνίου, 2018 –  Η SAP Κύπρου ανακοινώνει την αναβάθμιση της συνεργασίας της με την εταιρεία E.F. VisionSoft Ltd σε επίπεδο εξουσιοδοτημένου VAR συνεργάτη. Η εξέλιξη αυτή έχει επιτευχθεί μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργατών SAP PartnerEdge και ενισχύει ακόμα περισσότερο την υφιστάμενη στρατηγική συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες.

 

Η εταιρεία E.F. VisionSoft Ltd www.visionsoft.com.cy ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης μεταπωλεί, υλοποιεί και υποστηρίζει τη λύση SAP® Business One. Η εταιρεία, η οποία διαθέτει μια δυνατή ομάδα SAP συμβούλων και 15 χρόνια εμπειρίας στην κυπριακή αγορά, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής υποδομής από το αρχικό στάδιο της διαδικασίας, με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και το σχεδιασμό ενός έργου, μέχρι την εγκατάσταση, τη συνεχή συντήρηση, την υποστήριξη αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξή του.

 

Το οικοσύστημα των συνεργατών αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της SAP στην Κύπρο.  Μέσω του παγκόσμιου προγράμματος SAP PartnerEdge επιτυγχάνεται στενή συνεργασία με τους συνεργάτες σε θέματα όπως η τεχνική υποστήριξη, η μεταφορά γνώσης και τεχνογνωσίας, και η υποστήριξη των πελατών. Με σκοπό τη διατήρηση ποιοτικών συνεργασιών η SAP Κύπρου, διατηρώντας ανοικτά κανάλια επικοινωνίας εργάζεται ομαδικά τους συνεργάτες της, με στόχο τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/cyprus και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

–//–

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 365.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Ειρήνη Χριστοφίδη, 22378777, irene.christofides@sap.com

Λυδία Ζαννέττου, 22447768, zannettou@vando.com.cy

Πηγή

  • June 23, 2018
  • | Categories: Blog
UA-57413668-1